Udlejning af professionelle affugtere

Lej en effektiv professionel affugter på dagsbasis

Gruber Skadeservice tilbyder udlejning af kraftige affugtere på dagsbasis. Vi opstiller affugterne og giver grundig instruktion i maskinen funktioner og brug. Maskinerne har indbygget timetællere, der bruges til at opgøre strømforbruget og driftstiden.

Forsikringsselskaberne refunderer oftest strømforbruget efter en fast takst. Husk også at give dit elselskab besked om det ekstraordinære strømforbrug til affugtningen, så du undgår kraftig forhøjelse af den fremtidige a conto opkrævning for dit elforbrug.

Få hurtig hjælp med dykpumper og affugtere til bekæmpelse af vandskader

Kontakt Gruber SkadeService, som rykker ud med kraftige dykpumper og affugtere, så du hurtig kan få hjælp til at tømme kælderen for vand. Vi har døgnvagt og kan være hos dig inden for ganske kort tid. Selv ved strømsvigt pga. oversvømmelse kan vi hurtigt hjælpe dig, da vi også er autoriseret elektriker.

Lej den meget effektive kondenseringsaffugter model TKK 350 S

Lej den meget effektive kondenseringsaffugter model TKK 350 S

Affugterens specifikationer

  • Affugter op til 300 kvm
  • Affugter op til 55 liter per dag
  • Bruger alm. strømstik med 230 Volt
  • Strømforbruget er 1070 Watt i timen
  • Opsamlingstank er 6 liter
  • Vægten er 44 kg
  • Støjniveauet er 54 db
  • Har indbygget timetæller og kW-tæller
  • Robut konstruktion med transporthjul
  • Længde = 450 mm x bredde = 500 mm x højde = 740 mm

KGK Affugter TTK 350S er en professionel affugter specielt udviklet til tørring efter vandskade og byggeri. Affugteren er robust, praktisk og driftssikker. TTK 350S er fuldautomatisk med elektronisk styring. Den er ligeledes forsynet med en vandbeholder med automatisk vandstop samt afløbsstuds for tilslutning af en 1/2″ slange. Kan sættes direkte til afløb. Med ”hot gas” så affugteren kan virke helt ned fra 5°C. Affugter ned til 32% fugtighed! OBS! Affugtning pr. dag er målt ved 30°C & 80% luftfugtighed.

Når du har tilkaldt os bør du bruge tiden på at redde indbo væk fra vandet, hvis det er muligt. Det er også en rigtig god idé at tage en masse fotos undervejs i skadesforløbet. Billederne kan du bruge som dokumentation til forsikringen – både mht. selve omfanget af vandskaden samt skaderne på bygning, indbo og løsøre.

Vores kraftige dykpumper tømmer kælderen for vand

Oversvømmelse af kældre sker oftest ved skybrud om sommeren. Vandet kan være rent regnvand som strømmer ind gennem åbninger i bygningen, men det kan også være opstigende og meget snavset (bakteriefyldt) kloakvand / spildevand fra dine afløb. Kloakvand kan indeholde snavs, som risikerer at blokere almindelige pumper. Vores professionelle dykpumper kan stadig lænse selvom vandet indeholder større partikler.

Vores lænsepumper kan flytte op til ca. 30 kubikmeter vand i timen per pumpe. Vi bruger rigtige brandslanger, da det kræver slanger med stor kapacitet at bortlede så store mængder vand. Oftest pumper vi vandet væk og ud til det offentlige kloaksystem eller udendørs arealer, der kan absorbere vandet.

Få hurtig hjælp med dykpumper og affugtere til bekæmpelse af vandskader

Gruber SkadeService udlejer affugtere og kan hjælpe med udpumpning af vand, samt reetablering af elforsyningen efter oversvømmelse. Vi har meget effektive dykpumper og vandstøvsugere. Vi kører over det meste af Sjælland, så du kan få akut assistance med pumper og affugtere via vores døgnvagt. Vi kan hurtigt hjælpe dig, hvis du bor i Skibby, Frederiksværk, Frederikssund, Helsingør, Sluseholmen, Rågeleje, Gilleleje, Hornbæk, Kastrup, Amager, Gentofte, Rungsted.