fbpx Skip to main content
AKUT Skadeservice i Nordsjælland
Døgnvagt og hurtig hjælp ved vandskade,
oversvømmelse eller strømsvigt
24/7 året rundt

Vi hjælper ved vandskade i Nordsjælland

Vi rykker ud døgnet rundt og medbringer alt det nødvendige udstyr

Nødpumpning ved vandskade

Strømafbrydelse ved vandskade

Udlejning af effektive affugtere

Hvis skaden er sket, gælder det om at følge skaden helt til dørs. Undgå følgeskader ved at handle hurtigt.

Når skybrud truer kælder og bolig med oversvømmelse

Inden skybruddet rammer din bolig

Når der varsles risiko for skybryd er der en række ting du selv kan gøre for at reducere risikoen for vandskader på din bolig. Du kan her på hjemmesiden finde flere gode råd om forebyggelse af vandskader. Hvis du alligevel bliver ramt af vandskade som fx vand i kælderen eller strømsvigt, så kan du få hjælp hos Gruber SkadeService. Vi har døgnvagt.

Det er godt at være forberedt på vandskader:

Relevante links når vandet vælter ind efter skybrud

Få overblik på ét sted

Gruber SkadesService har samlet alle informationerne til dig her.

Ved førstehjælp for skadesramte bygninger skal der ske en masse ting, som kan være uoverskuelige og stressende.

Læs mere

Få strømmen tilbage ved strømsvigt pga. vandskade og lyn

Uden strøm – ingen pumpning af vand

Hvis din el-installation slår fra (hfi-relæ / hpfi-relæ) pga. vandskade kan det være umuligt at pumpe vand væk. Strømsvigtet slukker også dit fyr, køleskab og fryser. Som autoriseret el-installatør kan vi hurtigt genetablere strømforsyningen samtidigt med at du får professionel pumpe-assistance til tømning af vand i din kælder. Du behøver kun at kontakte et firma for at få hjælp til begge dele her og nu.

Hos Gruber SkadeService får du autoriseret elektrikerhjælp sammen med vores pumpeassistance – hele døgnet!

Læs mere

Få hjælp til hurtig tømning af vand i din kælder

Suge eller pumpe vand i kælder?

Ring til Gruber SkadeService, så kommer vi straks og tømmer din kælder for vand hurtigt med kraftige professionelle lænsepumper.

Vores dykpumper kan pumpe vandet ud med op til 30 kubikmeter i timen per pumpe. Om det er snavset kloakvand / spildevand eller rent regnvand, så klarer vores pumper enhver tømning. Vi råder over flere typer pumper og vådsugere, samt affugtere og har døgnvagt på telefonen.

Tips til begrænsning af vandskader på din bolig og kælder

Det skal gå hurtigt for at være effektivt!

Når skaden er sket og din kælder er fyldt med vand, så er det vigtigt at reagere hurtigt for at begrænse skaderne på indbo og bygninger.

Gruber SkadeService rykker ud hele døgnet og hjælper med at pumpe vandet ud straks. Som autoriseret elektriker kan vi også hurtigt genetablere din strømforsyning ved strømsvigt. Efterfølgende kan vi tilbyde at opstille midlertidige affugtere indtil dit forsikringsselskab tager over. Du kan læse mere om forsikringsdækning ved vandskader her.

Vi hjælper ved vandskader og el problemer
Gruber SkadeService

Hurtig hjælp ved vandskade, oversvømmelse og strømsvigt.

Vi har døgnvagt og skaffer dig som autoriseret elektriker hurtigt strømmen igen efter strømsvigt pga. vandskade.

Gruber SkadeService er en del af Gruber El-Teknik ApS som er autoriseret El-installatør og elektriker, der altid følger opgaverne helt til dørs, for at give kunderne en positiv oplevelse.

Anmeld skade

Bemærk: Du skal have ringet til +45 26 60 09 84, og anmeldt din skadeservice før du udfylder denne formular.
Kontaktoplysninger på anden kontaktperson
Dette kan fx være en visevært, formand eller anden kontaktperson.

24 timers akut skadeservice

Det er aldrig til at vide på forhånd, hvornår skader i hjemmet opstår

Akutte skader er som regel noget, der altid kommer uanmeldt og på det værst tænkelige tidspunkt. Er der et vandrør, der er sprunget i hjemmet eller har der været skybrud, og strømmen derfor er gået, er det vigtigt og højst nødvendigt med en hurtig indsats for at få skaden stoppet og få strømmen op at køre igen. 

Vi tilbyder 24 timers akut skadeservice, så skaden kan blive stoppet hurtigt og yder en effektiv og professionel behandling. To skader er ikke ens, og derfor har vi uddannet personale med speciale indenfor de forskellige områder, så du bliver sikret den mest kompetente hjælp.

Vi står altid klar til at hjælpe i det Nordsjællandske, hvis uheldet skulle være ude

Er din bolig blevet oversvømmet pga. vandskade, kan der opstå strømsvigt i dit hjem. Det kan være næsten umuligt at få pumpet vandet væk. Hos os har vi dog kraftige pumper, der fjerner vandet hurtigt og effektivt og på den måde får genoprettet strømforsyningen. 

Med vores akutte hjælp til vandskader, leder vi sikkert og korrekt vandet væk, så det ikke kan medføre yderligere skader på bygningen eller evt. naboejendomme, og vi fjerner indbo for at minimere skaderne. Derudover fjerner vi tæpper, vægbeklædning og løse gulve, som kan holde på fugten og give flere skader. Vi opskærer også gipsvægge og fjerner skadet og fugtigt isoleringsmateriale.

Overlad arbejdet til autoriserede elektrikere ved vandskade

Det kan være en yderst farlig kombination med vand og elektrisk strøm og det er derfor vigtigt, at arbejdet udføres af fagligt kompetent personale. Hos Gruber Skadeservice er vi autoriserede elektrikere, hvilket gør processen nemmere for dig. Vi kan hurtigt lokalisere fejlen og genetablere din strømforsyning.

Vi følger skaden helt til dørs

Når vandskaden er under kontrol er det muligt at udleje affugtere for at undgå evt. følgeskader i boligen. Dette er også med til at afkorte skadesforløbet, hvorfor vi følger skaden helt til dørs. Det er yderst vigtigt, at få den rette hjælp hurtigt. Vores kraftige dykpumper og vandstøvsugere tømmer kælderen for vand, hvor affugterne bruges til bekæmpelse af vandskaden.

Vi vægter tryghed højt

Vores mål er at hjælpe dig, så du med god ro i maven kan give slip på bekymringerne omkring skaden. Vi handler hurtigt, effektivt og er professionelle fra start til slut. Vi er dit sikre valg når ulykker opstår, så tøv ikke med at kontakte os.

Call Now Button