Institutioner


Arbejde til tiden og fleksible løsninger


Vi ordner alt inden for el – både inde og ude

Som offentlig institution er der en masse sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages højde for. Hos Gruber El-teknik, har vi erfaring med dette. Vi kan derfor være med i hele processen, lige fra rådgivning til udførsel og efterfølgende service. 

Få IHC (Intelligent house control) i din institution og spar penge på elregningen
IHC-anlæg er en avanceret installation, som gør det muligt at styre husets elinstallationer. Det kan fx være husets lamper ude og inde, varmeanlægget, ventilationen, alarmer og musikanlægget.

Vi installere dit IHC-anlæg således, at du kan slukke alt lys på én gang, vælge forskellige lyssætninger i hvert rum, få lys der automatisk slukke på f.eks. toilettet når du går ud. Hvis man vælger en wireless installation, kan man installere nye kontakter efter behov uden, at skulle trække ledninger – Og man kan samtidig styre alt lyset fra en fjernbetjening uden fysisk tilstedeværelse.

En trådløs kontakt er egentlig en fjernbetjening udformet som en kontakt. Kontakten er batteridrevet og indgår i IHC Wireless-systemet, som består af sendere og modtagere. Når du trykker på kontakten, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion som fx at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Vi kan stå for den totale eller dele af el-entreprisen: 

  • Installering og servicering af lys 
  • Installering og servicering af Nødbelysning, Flugtvejsbelysning & Panikbelysning 
  • Lysberegning og montering af belysningssystemer 
  • Klima, ventilation og aftræk 
  • Belysning inde og ude 
  • Internetopsætning via kabel eller trådløst internet 

Vi ved hvor vigtigt punktlighed, sikkerhed og funktionalitet er på en institution. Derfor sørger vi også for altid, at overholde aftaler og rydde op efter os når vi går. Alle vores medarbejdere er servicemindede og dygtige til deres arbejde. Kontakt os med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud:
Tlf: 26600984
E-mail: Info@gruber-el.dk
Eller prøv vores tilbudsformular her