Laboratorier

Vi har stor viden og erfaring inden for el-sikkerhed & data backup 


Få rådgivning, optimal opsætning og serviceaftale bagefter.
Både udførsel og vedligeholdelse af el-installationer, er af allerhøjeste vigtighed for os. Sikkerheden er altid i top og vi sørger for, at I undgår el-ulykker. 

Laboratorier kræver en speciel belysning, Gruber El-teknik imødekommer alle krav. Vi er altid omhyggelige og nøjagtige, da dette er vores kernekompetence og en forudsætning i denne branche. Dette kommer os til gode, når vi skal installere f.eks. produktions- og procesanlæg, sørge for stabil strømledning, installere et nødstrømsanlæg eller rådgive og installere korrekt belysning på laboratorier eller ved produktionsanlæg. 

Styr og reguler bygningens varme- og ventilationsanlæg med CTS (Central tilstand og styring
Med et CTS-anlæg vil du kunne styre og regulere bygningers varme- og ventilationsanlæg, så de fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. CTS består ofte af intelligente undercentraler, som forbindes i et netværk, til overvågning og styring af diverse sensorer / følere, kontakter, motorer og aktuatorer, samt andre bygningstekniske installationer. Du vil kunne betjene og styre systemet via en computer, som får CTS-software.

Vi benytter b.la. TREND’s produkter da de er 100% bagudkompatible. Dette betyder at du laver en investering samtidig med at du ikke er nødt til, at give afkald på ny teknologi og faciliteter i forbindelse med udvidelse eller renovering.

Vi kan stå for den totale eller dele af el-entreprisen:

Vi kan stå for alt, lige fra lys til installationer af varme og ventilationsanlæg.Vi har mange års erfaring i branchen, og kan derfor også rådgive jer inden for alle el områder. Kontakt os endelig med spørgsmål, eller for et uforpligtende tilbud på:
Tlf: 26600984
E-mail: Info@gruber-el.dk
Eller prøv vores tilbudsformular her