fbpx Skip to main content

Få en lykkelig bolighandel

Med et uvildigt el-tjek og en gennemgang af boligen med en erfaren el-installatør

Ro i maven, når du køber bolig

Når du køber eller sælger hus og lejlighed, er det vigtig at være ekstra opmærksom på, at el-installationerne er i orden. Vi anbefaler altid et uvildigt el-tjek med udgangspunkt i el-rapporten.

Et uvildigt tjek er altid en god ide, og kan spare dig for mange bekymringer. Tjekket kan være med til at fortælle, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige, sikre og lovlige, samt at tilstanden reelt stemmer overens med det, som står i el-rapporten.

Opdag problemerne i tide

Ofte kan det skabe udfordringer omkring el-sikkerheden ikke at have styr på el-installationerne. Gør-det-selv-løsninger kan se pæne ud og fungere, men vil oftest være ulovlige, og det kan have stor betydning for dig som ejer i sidste ende. Du har nemlig ansvaret for el-installationerne, så snart boligen er købt. Hvis der er fejl og mangler, kan det være svært at få sælger til at betale for eventuelle udbedringer. Derfor anbefaler vi, at du får lavet en el-installationsrapport, inden du køber en bolig, så du undgår en eventuel uheldig situation.

Hør nærmere om et uvildigt el-tjek

Mulighed for ejerskifteforsikring

Når man får lavet en el-installationsrapport og en tilstandsrapport, får man mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. På den måde er du sikret, hvis der opstår problemer med boligen, da det i så fald aldrig vil være dig, der står med ansvaret. 

Af samme grund mener vi, at det altid er en god idé at få lavet et uvildigt el-tjek, inden man skriver under på boligkontrakten.

Et grundigt uvildigt tjek

Vi tilbyder et el-tjek, der indbefatter:

  • Gennemgang af din el-rapport
  • Gennemgang af din el-tavle
  • Test af fejlstrømsafbryder (RCD)
  • Et generelt el-tjek af stikkontakter, lampeudtag og afbrydere
  • Tjek af sikkerheden mod berøringsfare (Risiko for stød)

En overskuelig rapport

Vores tjek tager udgangspunkt i tre genkendelige ikoner: “risko for stød, “risko for brand” og “ulovlig installation”. Det er med til at gøre din el-installationsrapport let at forstå.

Risiko for stød

Risko for brand

Ulovlig installation

Som følge af sikkerhedsstyrelsens retningslinjer fra 2020, arbejder vi selvfølgelig altid med de ovenstående ikoner, der let indikerer, hvorvidt installationerne kan give anledning til stød og brand, eller om de er ulovlige. Dermed er det også let for dig som køber at forstå,  hvad du skal være opmærksom på inden et boligkøb.

Efter vores huskøb fik vi hjælp til at få efterset og opdateret strøm til garage, anneks og udendørs belysning. God rådgivning og et godt resultat, vi er glade for.

Jonathan RosenbergPrivat

Gruber El-teknik finalist til årets håndværker
Finalist til årets håndværker 2015, 2016, 2017, 2018, 2020, 2021 & 2022.

Call Now Button