Butik & Kontor


Professionel rådgivning & installationer til butikker & kontorer 


En erfaren og kompetent el-installatør

Vi vejleder og udfører el-installationer, der matcher den enkelte arbejdsplads/butiks behov og funktion. Vi har mange års erfaring, og kender vigtigheden af funktionskrav, samt optimal og økonomisk belysning/belysningssystemer – og hvordan man opnår den. 

Vi er med fra rådgivning til udførsel
Gruber El-teknik rådgiver om lysindretning, foretager nødvendige lystekniske beregninger, udvælge egnet belysningssystem under hensyn til funktionskrav og økonomi, samt foretage installation af de valgte belysningssystemer.

Når arbejdspladsen og opholdsrum skal indrettes med belysning, er det vigtigt at tage hensyn til de funktioner rummene har. Forskellige arbejdsopgaver kræver forskellige lysmængder og farvetemperaturer. Samtidig skal der tages hensyn til det naturlige lysindfald, refleksioner og man skal undgå blænding.

De enkelte lyskilder har forskellig driftstid og stabilitet. Visse arbejdsprocesser stiller også særlige krav til belysningssystemet fx arbejde ved roterende maskindele, krav til støv- og vandtæthed, varmeafgivelse, farveægthed m.m. Måske er der også ønsker om kreativ belysning til fx forretning, reception eller andet.

Datainstallation – internet tilpasset din virksomheds behov for datatransmission.
Der stilles stadig større krav til hastighed på vores håndtering af data via internettet. Det er afgørende for en virksomhed, at den valgte løsning er tilpasset virksomhedens behov for datatransmission. Valg af netværksløsning er styrende for fremtidssikring, fleksibilitet og selvfølgelig økonomi.

Opsætning og implementering af server samt installation af software/hardware udføres at vores meget kompetente samarbejdspartner. Gruber El-teknik tester samt leverer fuld skriftlig dokumentation til kunden på det leverede netværk/PDS-installationer.

Vi tester din dataforbindelse (PDS-validering)
Efter afslutning af PDS-installation, tester Gruber El-teknik altid, at netværksinstallationen fra stik til stik virker, samt overholder gældende standarder. Den udarbejdede rapport udleveres til kunden og vi gemmer rapporten i mindst 5 år.

Gruber El-teknik har gennemgået LK’s Lexcom autorisationskursus i forbindelse med certificering af PDS-installation (netværkskablingen).

Lad os stå for Backup strøm systemet – UPS (Uninterupted Power Supply)
Hvis du lader os stå for din UPS-anlæg, kan din virksomhed klare den kritiske tid efter et strømsvigt. Vi installerer et UPS-system i virksomheden, som sørger for strøm i alt fra 1-60 minutter efter strømmen er gået. Så kan virksomheden nå, at sikre de fornødne værdier. 

Vi kan stå for den totale eller dele af el-entreprisen:

Du er altid velkommen til,at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi har mange års erfaring, og hjælper gerne med, at rådgive dig til den rette løsning. Kontakt os med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på:
Tlf: 26600984
E-mail: Info@gruber-el.dk
Eller prøv vores tilbudsformular her