Skip to main content

Få ro i maven, når du køber bolig

Når du køber eller sælger hus og lejlighed, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, at el-installationerne er i orden. Vi anbefaler altid et uvildigt el-tjek med udgangspunkt i el-rapporten.

Et uvildigt tjek er altid en god ide, og kan spare dig for mange bekymringer. Tjekket kan være med til at fortælle, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige, sikre og lovlige, samt at tilstanden reelt stemmer overens med det, som står i el-rapporten.

Opdag problemerne i tide

Ofte kan det skabe udfordringer omkring el-sikkerheden ikke at have styr på el-installationerne. Gør-det-selv-løsninger kan se pæne ud og fungere, men vil oftest være ulovlige, og det kan have stor betydning for dig som ejer i sidste ende. Du har nemlig ansvaret for el-installationerne, så snart boligen er købt. Hvis der er fejl og mangler, kan det være svært at få sælger til at betale for eventuelle udbedringer. Derfor anbefaler vi, at du får lavet en el-installationsrapport, inden du køber en bolig, så du undgår en eventuel uheldig situation.

Mulighed for ejerskifteforsikring

Når man får lavet en el-installationsrapport og en tilstandsrapport, får man mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. På den måde er du sikret, hvis der opstår problemer med boligen, da det i så fald aldrig vil være dig, der står med ansvaret.

Af samme grund mener vi, at det altid er en god idé at få lavet et uvildigt el-tjek, inden man skriver under på boligkontrakten.

Hvis du godt kunne tænke dig at få tjekket dine el-installationer, så tilbyder vi et uvildigt el-tjek af din bolig.

Læs mere om el-tjek i din bolig
Call Now Button