Aut. el-installatør Brian Gruber | www.gruber-el.dk

Gruber El-teknik blev stiftet i 2007 som et enkeltmandsfirma af Brian Gruber og blev i 2016 omdannet til et ApS.

Firmaet beskæftiger sig med alle opgaver inden for el-installation, rådgivning og projektering.

Gruber El-teknik blev i 2016 omdannet til et ApS.

Kvalitetsstyring

Gruber El-teknik har etableret et Sikkerheds Kvalitets Styrings System (KLS – som skal godkendes hver 2. år af en ekstern kontrolinstans), hvilket vil sige at vi opfylder de krav som Sikkerhedsstyrelsen forlanger, for at virksomheden kan opretholde sin autorisation.

Vores autorisationsnr. EFUL-12247 er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen

Mit CV

Brian Gruber er født og opvokset i Hørsholm i 1971,

1988 startede jeg på Jern & Metal i Lyngby, året efter gik jeg i lære som elektriker, og stod med mit svendebrev i juni 1992.

Efter at havde afsluttet min uddannelse som elektriker, skulle jeg aftjene min værnepligt i Den Kongelige Livgarde, hvor jeg var i 2 år (sergentuddannelsen i Sønderborg hold ’93-1).

Efter min afsked med forsvaret var jeg i 7 år på House of Prince, hvor jeg arbejdede som elektriker, med industri- og kontor-installationer.

I sommeren 2001 blev jeg gift / husejer samt skiftede arbejde. Mine nye arbejdsopgaver bestod nu i at servicere private kunder, butikker, kontorbygninger samt industrien.

Efter 4 år som servicemontør besluttede jeg mig for, at tage eksamen til el-installatør, som jeg læste sideløbende med mit arbejde. I 2007 kunne jeg glæde mig over at have bestået min eksamen.