Tv, Radio, Musiksystemener og AV


Russound musiksystemer

 
Russound er blandt de førende leverandører af multirum musiksystemer til indbygning i boligen. Firmaet som er baseret i New England – USA, har en lang historie der går tilbage til 1967. I dag producerer Russound mange forskellige keypad løsninger til nye boliger og boligrenovering.

Alle Russound systemer er ”åbne” systemer, – dvs. at du kan tilslutte hvilke som helst kildeapparat. Fx kan man kontrollere alt musik på sin Ipod eller Mac. Mange konkurrerende firmaer kan kun arbejde med deres egne produkter.

Som supplement til multirum forstærkersystemerne leverer Russound et komplet sortiment af indbygningshøjttalere, samt kildeprodukter som mediaservere, tunere, iPod docking stationer mv.

De interaktive demoer i bunden, beskriver funktionaliteten af systemerne, samt giver et grundigt indblik i produkterne.

Stealth – Usynlige højttalere til gipsloft eller væg
Højttaleren spartles og males som en gipsplade, og lydkvaliteten er overraskende god. Der er mange ord til at beskrive denne oplevelse: – cool, spacey, smart…

Priserne starter fra ca. kr. 3.300,- pr. højttaler og vejledningen til indbygning er velbeskrevet. Der er 5 års garanti på “Stealth” højttalerne.

De usynlige ”Stealth” højttalere er resultatet af over fem års udviklingsarbejde i USA. Musikken skal høres og ikke ses. Det er derfor en meget attraktiv løsning at skjule højttalerne i loftet eller væggen, som en del af konstruktionen.

Download brochure på Stealth højttalersystemerne (pdf-fil).

For at få det optimale ud af Stealth højtalersystem er det nødvendigt at have internet via kabel eller trådløst netværk.

Russounds multirum musik system, giver dig mulighed for at forlænge dit musikanlæg til resten af boligen. Kontakter på væggen til tænd/sluk, eller hvilken CD på medieserveren man ønsker at lytte til.

At købe et multirum musiksystem er en investering i boligen. Systemet følger boligen når du sælger og derved får du pengene hjem, når du fraflytter.

Systemerne varierer fra simpel keypad betjening, til en touchskærm hvor du har total kontrol over musikken i hvert rum. Keypads’ene fås fx sort, hvid eller i børstet stål.