Ladestander til din elbil

Andelen af el- og hybridbiler i det danske samfund er konstant stigende. Det er både godt for miljøet og for ejernes pengepung. Vi opsætter ladestander eller ladestationer til danskernes el- eller hybridbiler. 

Ladestationer til private hjem 

Andelen af danskere, der vælger el- og hybridbiler er stigende. Dette betyder også, at flere og flere har brug for en ladestation i privaten. 

En ting er at anskaffe sig en elbil. Der skal man have fat i en forhandler af elbiler, men når man skal have etableret en ladestationen til bilen, skal man snakke med en autoriseret installatør. Dette er Gruber El-teknik, og vi står klar til at vejlede og rådføre dig til det rette valg. 

Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge ladestationer. Derfor er det en god idé at rådføre sig med en elektriker, der også kan gennemskue resten af matriklens el-installationer. Her får du rådføring til den bedste, og mest holdbare løsning.

Vores procedure er følgende: 

  • Du udfylder vores tilbudsformular, og vi kontakter dig eller De giver os et kald på tlf: +45 26 60 09 84
  • Vi finder en dato for besøg 
  • Vi besøger din adresse til et check
  • Vi finder en dato for installation og opsætning af ladestation 
  • Vi kommer ud på aftalte dato og installerer din nye ladestation 

Ønsker du information?

Hvis du har spørgsmål til el ladestationer til el- og hybridbiler, kan du altid kontakte os.

Tlf: 26 60 09 84
E-mail: info@gruber-el.dk

Udfyld vores tilbudsforespørgsel

Fordele ved en ladestander til el- og hybridbiler 

 

Varm bilen op før du kører 

Når din bil sidder i ladestationen, kan den varmes op uden at bruge el- eller hybridbilens batteri. Så kommer du altid ind i en varm bil på de kolde morgener.

Lad om natten 

Du slipper for at skulle ind om tankstationen som det første om morgenen. Din bil kan nemlig lade op om natten uden, at det slider på bilens batteri.

Billigere end benzin 

Den typiske pris pr. kilowatt ligger normalt på omkring ca. 2.5 kroner. Dog undtaget hvis din bolig har solceller – her vil den grønne energi gøre opladningen billigere

Ingen overophedning ved opladning 

Som autoriseret el-installatør sørger vi for, at ladestanderen bliver monteret og installeret korrekt således, at der ikke sker overophedning eller kortslutning i den faste installation.

Husk dette, når du skal have nye ladestander 

 

Brug en autoriseret installatør 

Som autoriseret el-installatør besidder vi viden og erfaring og kan på den måde gennemskue hvad det kræver at få installeret en lade stander til din El bil får at undgå brand – afbrydelser – overophedning eller ødelagte el installation.

Vælg den rette ladestander 

Der findes flere forskellige ladestandere, og her er det vigtigt, at du vælger den, der matcher din bils behov. Hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig gerne. 

Du har en nødlader men… 

Lad vær med at bruge din nødlader til andet end nødstilfælde. Nødladeren kan tilkobles almindelige stikkontakter, som har installeret elbilopladningsstik. Du må kun lade i kort tid, og ikke på mere end 6 ampere.