Find din elektriker Nordsjælland hos Gruber El-teknik. Vi råder over en erfaren autoriseret el-installatør, der kan klare lige den opgave, du har behov for. Få hjælp og rådgivning til både erhvervslokaler, bolig og arbejdskontorer.

Fang os på 26 60 09 84 eller info@gruber-el.dk.

Elektriker Nordsjælland: Installation og Vedligeholdelse

Med Gruber El-teknik får du både rådgivning, installation, fejlfinding og vedligeholdelse af el-installationer.

Vi er en lokal elektriker, der primært arbejder i Nordsjælland.

El-installationer til erhverv og industri

Gruber el-teknik, din elektriker Nordsjælland, har inden for erhverv særligt speciale i CTS-anlæg (central tilstandskontrol og styring). Med et CTS-anlæg kan du i både mindre og større bygninger kontrollere og regulere varme- og ventilationsanlæg.

Vi kan hjælpe dig med at installere og vedligeholde anlægget – eller bare rådgive om den bedste løsning for dig.

Vi sidder også klar til at hjælpe dig, skulle du have behov for opdatering af sikkerhedsbelysning til forsamlingslokaler. Læs meget mere om nødbelysning og flugtvejsbelysning her.

Elektriker til bolig og hjem

Er du på udkig efter en dygtig elektriker til din bolig, tør vi godt love dig, at du er kommet til det rette sted.

Vi udfører netop alle typer el-opgaver til dit hjem – Alt fra el-installationer ved renovering, IHC-installationer til det intelligente hjem til TV, radio, musiksystemer og AV. Vi står også klar til at hjælpe dig ved større projekter som el-installationer ved husrenovering.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for din bolig lige her.

Korrekt belysning og sikker databackup til kontor

Som din elektriker Nordsjælland arbejder vi også med el-installationer og serviceopgaver til kontorer.

Vi står for din:

  • Lysberegning og montage af belysningssystemer
    På kontorer er det særligt vigtigt, at belysningen er korrekt installeret. Vi rådgiver om korrekt belysning, der både er økonomivenlig og af høj kvalitet. Vi laver samtidig de nødvendige beregninger, der skal udføres og installerer belysninger for jer.
  • Data-installationer og test af data-forbindelser
    Data skal kunne håndteres hurtigt på internettet. I Gruber El-teknik kan vi hjælpe med valg af netværksløsning, opsætning og implementering af server og installation af både soft- og hardware med vores kompetente samarbejdspartnere. Vi tester samtidig grundigt, om netværksinstallationen overholder de højeste standarder.
  • Strøm-backup-systemer
    Det kan være rigtig kritisk for en virksomhed, hvis strømmen svigter, og I ikke har et professionelt strøm-backup-system. Vi anbefaler altid at få installeret et UPS https://da.wikipedia.org/wiki/UPS_(teknik) strøm-backup-system, og kan hjælpe dig med installation og vedligeholdelse af systemet.

Kontakt Gruber El-teknik– din elektriker NordsjællandElektriker nordsjælland

 

Kontakt Gruber El-teknik på 26 60 09 84 eller info@gruber-el.dk, hvis du har brug for rådgivning eller bare gerne vil igang med en korrekt og langtidsholdbar el-installation.

+ Edit Page Edit with WPBakery Page Builder