Find din lokale elektriker Holte i Gruber El-teknik. Vi kan klare alle opgaver inden for el-installationer. Få rådgivning, installation og service til både kontorer, din bolig eller store erhvervsbygninger.

Ring til os på 26 60 09 84 eller send en mail til  info@gruber-el.dk.

Installation og service af elektriker Holte

Hos Gruber El-teknik kan du både få installeret og vedligeholdt alle dine el-installationer. Vi råder over en dygtig autoriseret elektriker Holte, der står klar til at hjælpe dig, hvad end du skal have styr på musiksystemet i dit hjem, data-installationer til kontoret eller panikbelysningen til et forsamlingslokale.

Læs hvad vores kunder siger her

Få installeret CTS-anlæg og sikkerhedsbelysning

Et CTS-anlæg er forkortelsen for central tilstandskontrol og styring. De fleste store bygninger bruger et sådant anlæg for at kontrollere og justere ventilations- og varmeanlæg. Vores elektriker Holte tilbyder både at installere anlægget og udøve serviceopgaver af det. Er du i tvivl, om du har behov for et anlæg? Send os en mail på info@gruber-el.dk og lad os rådgive dig.

Til større bygninger, hvor mange mennesker færdes hver dag, er korrekt sikkerhedsbelysning også en nødvendighed. Læs meget mere om nød-, flugtvejs- og panikbelysning her eller ring til os og bliv vejledt i en løsning til jer.

Elektriker Holte - Gruber-El

Sikre el-installationer til bolig

Søger du en professionel elektriker til installationer eller serviceopgaver til dit hjem, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan klare alle elektriker-opgaver, store som små.

Vi hjælper bl.a. med:

Tryg backup af data til arbejdskontoret

Vi installerer strøm-backup-systemer til virksomheder for at sikre, at deres data ikke går tabt ved et strømsvigt. Vi kan også hjælpe dig med fejlfinding, installation og vedligeholdelse af belysningssystemer til kontoret eller test af data-forbindelser.

Kontakt din lokale elektriker Holte

I Gruber El-teknik bruger vi kun kvalitetsprodukter, og gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig. Gruber El-teknik har etableret et sikkerheds- og kvalitetstjek, der hvert andet år godkendes af en kontrolinstans. Det er din garanti for en optimal og sikker service af os.

Ring til os på 26 60 09 84 eller send en mail info@gruber-el.dk .

Vi overholder naturligvis alle love og regler om el https://www.sik.dk/Virksomhed/El-for-fagfolk/Love-og-regler-om-el