Gruber EL-teknik er din elektriker Helsingør. Gruber El-teknik er en autoriseret el-installatør, der udfører alle former for el-opgaver til både privat og erhverv – kun med brug af kvalitetsprodukter.  

Ring til os på 26 60 09 84 og få hjælp og rådgivning.

Det kan din elektriker klare for dig

Vi arbejder med alle former for el-installationer, og værner altid om dig og dine ønsker.

Du kan få professionel eletrikerhjælp til:

Kort og godt: Vi hjælper dig med både drift, rådgivning, fejlfinding, installering og vedligeholdelse af el-installationer.

El-installationer til erhverv

Som din elektriker Helsingør arbejder vi både for erhverv og privat med langtidsholdbare og kvalitetssikre el-installationer.

For erhverv har vi specialiseret os inden for CTS-anlæg og sikkerhedsinstallationer. CTS står for Central Tilstand og Styring, og et sådant anlæg bruges til at regulere og kontrollere store bygningers ventilations- og varmeanlæg. Formålet er at spare tid og mindske energiforbruget.

Sikkerhedsinstallationer til erhverv omfatter både nød-, flugtvejs- og panikbelysning. Det har vi også speciale i, og sikrer med både installation, drift og vedligeholdelse, at jeres flugtveje til både personale og kunder fungerer optimalt.

El-installation ved husrenovering

Skal du til at renovere dit hus, tilbyder vi alle former for el-installationer eller renovering af eksisterende løsninger.  Som en del af vores procedure starter vi altid først med at rådgive dig grundigt om de forskellige mulige løsninger, der matcher dit hus. Vi medtænker både komfort og fleksibilitet i vores overvejelser af dine mulige løsninger.

Husk, at det altid er fornuftigt at tage fat i os så hurtigt som muligt ved husrenovering. På den måde når din bygherre ikke at begrænse smarte løsningsmuligheder for dine el-installationer.

Læs meget mere om el ved nybyg og renovering her. http://gruber-el.dk/bolig/el-ved-nybyg-og-renovering/

Nomineret finalist som årets håndværker

Gruber El-teknik råder over en autoriseret el-installatør med kvalitet og god service i højsædet. Derfor er vi også en nomineret finalist som årets håndværker tre år i træk.

Kontakt din elektriker Helsingør26 60 09 84 eller info@gruber-el.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning om el-installationer.

Sådan tester du el-sikkerheden i din bolig http://gruber-el.dk/bolig/el-sikkerhed-med-hpfi-og-hfi-beskyttelse/

Vi overholder naturligvis alle love og regler om el https://www.sik.dk/Virksomhed/El-for-fagfolk/Love-og-regler-om-el