Din elektriker i Ålsgårde

Har du brug for en elektriker Ålsgårde? så er du landet det rigtige sted. En af landets bedste bedste elektrikere er din lokale elektriker. Vi har nemlig adresse i Ålsgårde, hvilket gør det let for os at rykke ud til dig.

Giv os et kald på tlf. 26 60 09 84, eller send en mail til info@gruber-el.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!  

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Gruber el er vi stolte af det fag vi repræsenterer. Vi ved, at god service og kvalitetssikret arbejde går hånd i hånd, for at kunder kommer igen. Derfor er du altid første prioritet hos os.   

Derudover, er vi stolte over, at fire år i streg, har vores egen Brian Gruber, været nomineret til årets håndværker, indenfor kategorien; elektriker.

Det er din garanti for at vi:

  • Gør et ordentlig stykke arbejde, der er langtidssikret
  • Leverer hvad der er aftalt
  • Afslutter projektet til tiden
  • Rydder op efter os selv

Udover at være en dygtig faglært elektriker, prioriterer Gruber-El også at være en del af det lokale samfund. Brian Gruber fortsætter sit arbejde som sponsorer for lokalsporten, miljøet samt Børns Vilkår.

Elektriker Ålsgårde til både private og erhverv

Skal du bruge en lokal elektriker Ålsgårde til udredning, forbedring eller installation kan du få hjælp hos Gruber-el. Vi har mange års erfaring, og rykker hurtigt, når du har brug for hjælp. Vi har både erfaring med elektriker service til private og erhverv.

Ingen opgave er nemlig for stor eller for lille til os.

Herunder kan du se, hvilke områder vi yder service indenfor:

Det er naturligvis dine ønsker og behov der afgører hvad du får. Vi installerer gerne elementer fra det intelligente hjem, også kaldet IHC, i erhverv, institutioner m.m..

Elektriker Ålsgårde

Professionel rådgivning

Uanset hvad dit behov er, er du garanteret en tryg vejledning. Vi anbefaler også gerne tiltag og installationer, vi af erfaring ved, at vores tidligere kunder har haft stor glæde af.  

Nutidens tendenser og muligheder gør, at det er en spændende tid at være elektriker og ikke mindst kunde i. Det er som regel kun udviklernes fantasi, der sætter en begrænsning, så du kan med fordel dele dine drømme og idéer med os.

Du kan sågar kontrollere mange funktioner med din smartphone, og få et intelligent hjem, med muligheder der virker futuristiske, men i virkeligheden kan installeres i dag.

Slut med grimme ledninger

Vi oplever ofte, at mange finder synlige ledninger frustrerende og grimme at have i deres hjem.

Det er dog i dag, i mange tilfælde slut med ledninger langs listerne såsom; forlængerledninger ved stikkontakterne og dét at rejse sig op, for at tænde eller slukke for lyset.
Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede på nye funktioner og tiltag, der gør hverdagen lettere for vores kunder.

Tøv derfor ikke med at kontakte os på enten tlf. 26 60 09 84 eller mail info@gruber-el.dk.

Klik her for at se anmeldelser fra vores tidligere kunder.

Akut behov for en elektriker i Ålsgårde eller omegn?

Er strømmet røget og har du brug for en elektriker der kan rykke ud? Hos Gruber el, rykker vi ud, hvis behovet for en akut elektriker i Ålsgårde opstår. Vi rykker ud i al vind og vejr –  både til privat og erhverv.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller vil have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 26 60 09 84, eller sende en mail til info@gruber-el.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.